Om meg

Jeg er alltid opptatt av at mine kunder skal føle seg sett og i vare tatt. Jeg er også opptatt av at vi har en god dialog og kjemi. Det er helt avgjørende for meg å ha en god relasjon til alle jeg leverer tjenester til. Det med læring til mine kunder er vesentlig. De skal mestre slik at de også kan være uavhengig av meg.  De skal ha det artig og ha lyst til og komme tilbake igjen.

Jeg selv er jo et naturmenneske som kom til Bodø og Nord Norge i 2009 grunnet de muligheter som ligger i naturen her oppe. Etter 7 år i Friskhuset/ Stamina som leder og over  30 år som instruktør har jeg med meg erfaringer jeg ønsker å dele, og hjelpe andre til å bli sin beste utgave av seg selv. Jeg er en treningsentusiast som elsker å formidle og gi noe til andre .

Er utdannet Friskvernkonsulent  fra Axelssons, kostveileder og har treningslære  fra Akademiet for Personligtrening. Jeg har tatt videreutdannet i l NLP Practitioner ved Metaresource.  Jeg har nå i 2019 vært så heldig å få bli med i fagteamet til TD -metoden utviklet av Trine Dahlmo. Så nå er jeg rustet til veilede deg til en enklere og lettere liv.

Tanken bak Din Naturlige Treningspartner er  å kunne bruke naturen  som arena  til trening:  Gi et tilbud til alle som ikke naturlig  ønsker å trene inne på et treningssenter. De som ønsker å trene, og ikke helt har funnet sin plass for sin trening eller for de som ikke har trent på en stund. Naturlig i grupper for noen, og for andre hjemme og eller i sitt nærmiljø. I naturen får man brukt alle sansene sine og man belaster kroppen på en sunn og god måte. Jeg tror på at et enkle er det beste og vil derfra tilrettelegge mine treninger ut i fra enkle funksjonelle øvelser med lite hjelpemidler. Som gjør deg i stand til å klare hverdagen og livets utfordringer og gleder.

Jeg er også mormor til Odin og Storm, mamma til Martine og bonusmamma til Simen, Kine og Kristine. Bor mildt sagt midt i naturen ute på Straumøya med havet, fjellene og marka helt inn i døra mi. Mitt mål i livet er å være like sprekk når jeg blir oldemor.

Min visjon: Trening er en del av livet mitt, uansett hvilken fase jeg er i livet. Det er ikke et spørsmål om når eller om, det er hva jeg skal trene.

Ta gjerne kontakt hvis det er noen spørsmål.